Las películas de la Selección Oficial  y de Jóvenes Talentos disponibles también en FILMIN

filmin logoNo te las pierdas!

A partir del 10 de Noviembre puedes ver las películas de la Selección Oficial y Jóvenes Talentos Choreoscope 2017 también en FILMIN. Descubre nuestro canal AQUÍ.

JURADO

martaMARTA OLIVERES I TORTOSA és postgraduada en Emprenedoria, Creativitat i Processos d’Innovació Interdisciplinaris Universitat de Barcelona , i màster de Gestió i Administració de la Petita i Mitjana Empresa per la Cambra de Comerç de Barcelona .

L’any 1984 inicia la seva trajectòria professional en el món de la gestió cultural, treballant amb la companyia Comediants i, més tard, exercint de road manager de La Fura dels Baus. L’any 2005 va crear la plataforma MoM/El Vívero, dedicada a la producció d’activitats d’artistes i a la seva distribució nacional i internacional. Consolidada al mercat internacional, ha treballat amb artistes com Marcel·lí Antúnez, Roger Bernat o Carles Santos, i actualment ho fa amb Sonia Gómez Animal Religion, Regina Fiz, Cia Prisamata i David Espinosa, entre d’altres. Entre els anys 2005 i 2009 va ser membre del consell d’administració de l’Informal European Theater Meeting (IETM), i del 2009 al 2011 també ho va ser del primer plenari del Consell Nacional de la Cultura i dels Arts de Catalunya.

Lorand JanosLORÁND JÁNOS. Director de Choreoscope. Nascut a Transilvània, va estudiar direcció de cinema a la Acadèmia de Cinema de Bucarest, a més de Photo-Video Art a l’Acadèmia de Belles Arts de la mateixa ciutat. Des de 2001 resideix a Barcelona, on ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques, a més d’haver dirigit diversos curtmetratges. Els seus últims films han estat seleccionats per festivals de la talla de Dance on Camera, Jumping Frames, Videodansa Buenos Aires, Dança em Focus, MashRome, Boomtown Film & Music Festival etc. En 2014 va ser membre del jurat per a la Dance Films Association de Nova York en la selecció de les beques de postproducció de projectes cinematogràfics de dansa (Production Grant Review Panel 2014) i el 2015 per Muvers 360º, un projecte d’Erre Que Erre Danza.

Publicacions: Dansa a 24 fotogrames per segon: Reflex i precursor de canvis socials (2016, dins de La investigación en Danza en España. Valencia: Mahali Ediciones) – en col·laboració amb Begoña Olabarria Smith.